سایت مرجع دانلود پایان نامه - تحقیق - پروژه

۱-۷) سوال های تحقیق ۹

 

۱-۷-۱) سوال اصلی تحقیق ۹

 

۱-۷-۲) سوال های فرعی تحقیق ۹

 

۱-۸) تعریف واژه ها، مفاهیم و متغیرهای پژوهش ۹

 

۱-۸-۱) محتوا ۹

 

۱-۸-۲) تحلیل محتوا ۱۰

 

۱-۸-۳) کتاب درسی ۱۰

 

۱-۸-۴) سواد تغذیه ۱۱

 

فصل دوم: مروری بر ادبیات موضوع و پیشینه تحقیق ۱۲

 

۲-۱) مقدمه ۱۳

 

۲-۲) پیشینه علم تغذیه ۱۳

 

۲-۳) علم تغذیه ۱۵

 

۲-۴) سوء تغذیه ۱۵

 

۲-۵) غذا ۱۶

 

۲-۶) نقش سازمان های مختلف در خصوص بهبود سواد تغذیه ۱۷

 

۲-۶-۱) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۷

 

۲-۶-۲) آموزش و پرورش ۱۷

 

۲-۶-۳) سازمان صدا و سیما ۱۸

 

۲-۶-۴) سازمان بهزیستی ۱۸

 

۲-۶-۵) انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ۱۸

 

۲-۷) محدودیت ها و تنگناها در خصوص بـرنــامــه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه ۲۰

 

۲-۸) اهداف بـرنــامــه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه ۲۱

 

۲-۹) سیاست های اجرایی بـرنــامــه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه   ۲۱

 

۲-۱۰) اقدامات دستگاه های اجرایی در خصوص بـرنــامــه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه ۲۲

 

۲-۱۰-۱) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۲

 

۲-۱۰-۲) انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ۲۳

 

۲-۱۰-۳) وزارت آموزش و پرورش ۲۳

 

۲-۱۰-۴) نهضت سواد آموزی ۲۴

 

۲-۱۰-۵) سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ۲۴

 

۲-۱۰-۶) همکاری چند وزارت/سازمان (چندبخشی) ۲۴

 

۲-۱۱) مواد مغذی ۲۵

 

۲-۱۲) نیازمندی‌های تغذیه‌ای ۲۶

 

۲-۱۳) تغذیه سالم و انواع گروه‌های غذایی ۲۶

 

۲-۱۴) تغذیه در دوران‌های مختلف زندگی ۲۸

 

۲-۱۴-۱) گروه‌های آسیب‌پذیر ۲۸

 

۲-۱۴-۲) تغذیه در مدارس ۲۹

 

۲-۱۵) نیازهای تغذیه‌ای در سنین مدرسه ۳۱

 

۲-۱۵-۱) انرژی ۳۱

 

۲-۱۵-۲) پروتئین ۳۲

 

۲-۱۵-۳) ویتامین D. 33

 

۲-۱۵-۴) آهن ۳۳

 

۲-۱۵-۵) کلسیم ۳۴

 

۲-۱۶) تغذیه و یادگیری دانش آموزان ۳۴

 

۲-۱۷) رفتارهای تغذیه‌ای نامطلوب در کودکان سنین مدرسه و توصیه‌های کاربردی برای اصلاح آن ۳۵

 

دانلود متن کامل این پایان نامه در سایت abisho.ir

۲-۱۸) اختلالات تغذیه ۳۷

 

۲-۱۹) پیشینه پژوهشی ۳۸

 

۲-۱۹-۱) پیشینه داخلی ۳۸

 

۲-۱۹-۲) پیشینه خارجی ۴۶

 

۲-۲۰) نتیجه گیری ۴۸

 

فصل سوم: روش تحقیق ۴۹

 

۳-۱) مقدمه ۴۹

 

۳-۲) روش تحقیق ۵۰

 

۳-۳) فرایند انجام تحقیق ۵۰

 

۳-۴) روش آنتروپی شانون ۵۱

 

۳-۵) جامعه آماری و نمونه آماری ۵۳

 

۳-۶) ابزار گردآوری داده ها ۵۳

 

۳-۷) روایی و پایایی ۵۵

 

۳-۷-۱) روایی ۵۵

 

۳-۷-۲) پایایی ۵۶

 

۳-۸) روش تجزیه و تحلیل داده ها ۵۶

 

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها ۵۷

 

۴-۱) مقدمه ۵۷

 

۴-۱) سوال اصلی تحقیق ۵۸

 

۴-۳) سوال اول فرعی ۶۰

 

۴-۴) سوال دوم فرعی ۶۳

 

۴-۵) سوال سوم فرعی ۶۶

 

۴-۶) سوال چهارم فرعی ۶۹

 

۴-۷) سوال پنجم فرعی ۷۲

 

۴-۸) سوال ششم فرعی ۷۴

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری و پیشنهادها ۷۸

 

۵-۱) مقدمه ۷۸

 

۵-۲) تجزیه و تحلیل نتایج تحقیق ۷۹

 

۵-۲-۱) سوال اصلی تحقیق ۷۹

 

۵-۲-۲) سوال اول فرعی ۸۰

 

۵-۲-۳) سوال دوم فرعی ۸۰

 

۵-۲-۴) سوال سوم فرعی ۸۱

 

۵-۲-۵) سوال چهارم فرعی ۸۱

 

۵-۲-۶) سوال پنجم فرعی ۸۲

 

۵-۲-۷) سوال ششم فرعی ۸۲

 

۵-۳) بحث و نتیجه گیری ۸۳

 

۵-۴) محدودیت های تحقیق ۸۶

 

۵-۵) پیشنهادهای تحقیق ۸۶

 

۵-۵-۱) پیشنهادهای کاربردی ۸۶

 

۵-۵-۲) پیشنهادهای پژوهشی ۸۷

 

پیوست ۸۸

 

نمونه ای از مراحل اجرای روش شانون ۸۸

 

ابزار گردآوری داده ها ۹۰

 

منابع ۹۲

 

منابع فارسی ۹۲

 

منایع لاتین ۹۶

 

مقدمه

 

اگر توسعه را به مفهوم تأمین نیازهای اساسی مردم، برقراری عدالت اجتماعی، افزایش تولید و بهره‌وری، ارتقای سطح زندگی و خدمات بهداشتی – درمانی و بهبود وضعیت اقتصادی تعریف کنیم، نقش بهداشت در زندگی انسان ها و رابطه آن با توسعه آشکار می‌گردد. برخورداری از امکانات بهداشتی، حق مسلم هر انسانی است که در نیروی انسانی نقش مهمی دارد. اگرچه سلامت جامعه تابعی از میزان توسعه یافتگی آن است، اما نیروی انسانی سالم نیز از عوامل مؤثر در توسعه کشور محسوب شده و نیروی محرکه آن بشمار می آید (جهانگیری و رجبی،۱۳۸۰). بدون تردید، هدف نهایی توسعه اقتصادی، توسعه انسانی است. بنابراین آگاهی از این مسأله که افراد تا چه اندازه توانایی انجام فعالیت های مختلف را دارند و تا چه میزان می‌توان در جهت گسترش استعدادها، توانایی ها و مهارت های آنها برنامه ریزی کرد، از مسائل مهمی است که باید بدان توجه ویژه ای داشت. یکی از این مسائل، شناخت این مقوله است که افراد تا چه اندازه در بهره گیری از منابع غذایی موجود توانایی داشته و عبارت دیگر سواد تغذیه ای این افراد به چه میزان می باشد و چگونه می‌توان این توانایی و سواد تغذیه را افزایش داد. یعنی چطور می‌توان با افزایش آگاهی افراد، آنها را قادر ساخت تا بین قیمت مواد‌ غذایی موجود در بازار و بودجه ای که خانوار می‌تواند به تهیه مواد‌غذایی اختصاص دهد، تعادل به وجود آورند و این کار را به نحوی انجام دهند که نیازهای تغذیه‌ای افراد تأمین گردد و البته سلامت تغذیه ای نیز مد نظر قرار گیرد. با توجه به این شرایط کتاب های درسی یکی از منابع مهم در زمینه اطلاع رسانی در زمینه سواد تغذیه ای محسوب می شود و توجه به مسائل مرتبط با سواد تغذیه ای در کتاب های درسی حایز اهمیت است.

 

۱-۲) عنوان تحقیق

 

تحلیل محتوای کتاب های درسی علوم تجربی دوره ابتدایی از نظر میزان توجه به سواد تغذیه

 

۱-۳) بیان مساله

 

از آنجا که پیروی از الگوی غذایی صحیح در دوران کودکی عامل پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های خطرناک و غیرقابل درمان در آینده خواهد بود، تعیین و اصلاح الگوی تغذیه ای کودکان در بسیاری از کشورها در صدر اولویت بهداشت و سلامت قرار می گیرد.(امینی و دادخواه، ۱۳۸۳) پس از تعیین اولویت های مربوط به سلامت می باید آن ها را در دروس مختلف مورد توجه قرار داد. یکی از اجزای برنامه های بهداشت مدارس، لحاظ آن در کل برنامه درسی است.(مهرمحمدی، ۱۳۸۳) همچنین نتایج پژوهش ها در ایران حکایت از کافی نبودن رژیم غذایی دریافتی از نظر انرژی و مواد مغذی، عادات غذایی و الگوی مصرف نادرست در دوره های مختلف تحصیلی دارد.(مقدم بنائم، ۱۳۷۷) مشکلات تغذیه ای با

  • milad milad

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی